Ο ΜΙΤΕΡΑΝ

Μια ταβέρνα με παράδοση και ιστορία

Ταβέρνα ο Μιτεράν Δεξιώσεις Γάμου - Βάπτισης - Κοινωνικών εκδηλώσεων

Η οικογενειακή επιχείρηση ταβέρνα “Ο Μιτεράν” λειτουργεί από το 1980. Από τότε έως σήμερα η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας για γάμους, βαπτίσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις είναι ανεκτίμητη. Ανταποδίδουμε την επίσκεψη σας με την φιλοξενία που μας διακρίνει με συνέπεια , επαγγελματισμό , άριστες υπηρεσίες υποσχόμενοι σε σας και την συντροφιά σας να απολαύσετε καλό ελληνικό φαγητό με προτίμηση Ελληνικών προϊόντων.

Προτεραιότητά μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και προς αυτή την κατεύθυνση δεν παύουμε ποτέ να προσπαθούμε. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η υψηλή γαστρονομία, το άξιο προσωπικό και κυρίως η χαλαρή διάθεση θα σας κάνουν να περάσετε κοντά μας αξέχαστες στιγμές.

Στόχος μας είναι να φέρουμε την ελληνική γευστική εμπειρία σε όλους με πραγματικά καλές τιμές σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων μας επιτρέπει να αντιστεκόμαστε σθεναρά στα σημεία των καιρών που θέλουν τις μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις να κλείνουν λόγω της κρίσης και δίνει την δυνατότητα ακόμα και σε καταναλωτές με μικρή αγοραστική ικανότητα να μπορούν να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ποιοτικές γεύσεις.

Ο άνετος χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα προσφέροντας μενού με βάση τις ανάγκες των πελατών μας . Έχοντας πρόσβαση σε παρκινγκ αλλά και σε συνεργασία με διάφορες τοπικές επιχειρήσεις αναλαμβάνουμε να σας στολίσουμε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε και σας παρέχουμε και DJ με βάση τις προτιμήσεις σας.

Απλές συνταγές, Μεγάλες απολαύσεις…

Σας περιμένουμε!

Θα μαςβρείτε εύκολα
Διεύθυνση: Ιωάννου Προδρόμου 75,  Άρτεμις 190 16

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για την ακριβή τοποθεσία μέσω του χάρτη Google Map.

Πατήστε εδω

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22940 49070

Διαφορετικά
αφήστε μας μήνυμα

  Ταβέρνα Ο Μιτεράν - Μίλησαν για εμάς
  Adam Beruś
  Adam Beruś
  18/03/2023
  Amazing food and great atmosphere 👌 We had huge dinner with friends and tried multiple dishes and wines. For 4 completely full bellies and amazing taste experience we paid 55€!
  Gerostathis Kostantinos
  Gerostathis Kostantinos
  14/03/2023
  Πολύ καλό!! Με ευγενικό προσωπικό
  Giannis G
  Giannis G
  12/03/2023
  Εξαιρετικό με πολλά χρόνια ιστορίας!! Προσιτές τιμές σε εξαιρετική ποιότητα φαγητά.
  Gentsi Marina
  Gentsi Marina
  22/02/2023
  Διαχρονική ταβέρνα εδώ στην Αρτέμιδα.... Εμείς πήγαμε σε χορό συλλόγου,όπου είχε μεγάλη πληρότητα κι ως εκ τούτου δε μπορούσαν να εξυπηρετήθουν όλοι ταυτόχρονα και τέλεια. Εγώ είδα μια προσπάθεια όλου του προσωπικού να εξυπηρετήσουν όσο καλύτερα γινοταν ,όλους τους πελάτες εκείνης της μέρας....και πραγματικά, μπράβο σε όλα τα παιδιά !!! Το φαγητό ήταν καλό .